Det är när eken fäller löven i december och frosten biter gräset ner mot sjön. Jag vill bara känna dina händer under jackan när vi ser den första snön



God natt

Jag mötte en ängel i trappan till vinden med rimfrost i håret och snövita kinder. Hon sa; du ska veta det är vinter i himlen idag

Äntligen fredag?

Äntligen fredag har jag läst i en massa bloggar. Men jag är inte redo att hålla med. Ska jobba natt hela helgen. Och är ingen van nattarbetare, men det går förhoppningsvis bra. Natten till söndag ser ja dock inte fram i mot alls eftersom det blir en timma extra. Idioti med att ställa om klockan. Ser inte någon mening i det. Men inget jag kan göra nått åt en då.

Hoppas ni får en trevlig helg.


Det finns ingenstans jag trivs så bra som i dina ögon

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut. Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut

När hela världen står utanför, vem ska jag spela då? Vem ska jag låtsas att jag är?

Nyfiken

Det är just vad jag är. Jag vill veta vilka som läser min blogg. Men oftast när man frågar så vågar inte folk skriva att de läser. Varför är det så? Men jag skulle tycka det va kul om nu lämnade en liten kommentar.




Kyss

Lycklig och förvirrad

Jag känner mig lycklig och förvirrad, mest lycklig. Jag älskar känslan av lycka. Det finns nog inte så mycket bättre än det. Allt rullar på, vissa dagar är segare än andra, men vad gör det egentligen? Det finns en mening med allt som händer, ibland är det svårt att förstå. Ibland går det inte att förstå hur mycket man än försöker. Men det finns en mening på ett eller annat sätt. Livet blir som man gör det till, krånglar man till allt så blir livet krångligt. Det är bara så. Det finns så mycket jag vill kunna förstå, så mycket jag vill veta, så mycket jag vill. Och en dag. Då blir det som jag hoppas och vill. Men tålamodet är inte min bästa vän har jag märkt. Jag vill att allt ska hända nu på en gång.

Nej jag vet som vanligt inte riktigt vart jag vill komma med detta, men men.




Kärleken ser inte med ögonen, utan med själen.

Ännu mera höst, bara för att det är så vackert