"För trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss. Så ska vi hitta en väg ändå. Vi skall hitta en plats ändå. Hitta ett hem vi två ."



Förgätmigej



Nu blir det sängen. God natt

Allt känns så enkelt, men sammtidigt så svårt. Varför passar inte den sista biten hur mycket jag än vrider och vänder på den?




Jag tycker inte om känslan som gnager innom mig. Jag förstår mig inte vad den betyder, och det skrämmer mig

"Du, min vän i livet se hur kvällen brinner upp. En enda sak är givet vi är två hjärtan i samma kropp"






Jag vet vem jag är när jag är hos dig

"Du ville bara hjälpa till och vara snäll, mot som som praktiskt taget ingenting förstår. Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår"






Jag hittar nog hem tillslut. Och finner säkert vägar ut. En liten bit av mig finns nog kvar hos dig. Jag är nog mera stark än svag. Nu går jag mot en morgondag. Det kommer att gå bra. Jag ska leva livet.






-11 kg

Årets första fisketur

Låter bilderna tala för sig själva ;)















Vilken underbar dag

Åkte till Grebbestad i förmiddags och spenderade dagen där. Gick på bryggorna, handlade, åt god mat och bara myste. Jag älskar verkligen kusten. Måste åka och bo hos morbror några nätter under sommaren. Sen släppte Johan av mig i Steneby och åkte vidare till Ärtemark, och sen Håbol på Torgny Melins. Har nyss kommit hem till Bengtsfors nu. Lungt och skönt är det :)

Och snart är det dax att börja jobba. Ska bli skönt. Massa pengar till mig. Och då ska jag handla massa bra ha saker ;) Och förhoppningsvis blir det mini semester till Danmark eller Tyskland eller både ock.

Just nu känns livet inget annat än helt underbart. Jag är lyckligare än nånsin. Och det beror på de underbara människor som jag har tur att ha i mitt liv.





Det vackraste jag vet










Äntligen



Biljetter är bokade.
Grebbestad 14/7